Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Levernotificaties

Een ‘must have’ module voor ieder bedrijf dat efficiënt klantgericht werken hoog in het vaandel heeft staan.

Goederen binnen

Tijdsbesparing door levernotificaties

Wist u dat u met levernotificaties in iOne een enorme tijdsbesparing kunt realiseren? Met het ”Goederen binnen” bericht informeert u namelijk uw klanten via SMS en/of e-mail over het heugelijke feit dat de goederen binnen zijn gekomen. U kunt de klant vragen om contact op te nemen om de levering te plannen. Alleen al dit bericht bespaart u gemiddeld 3 pogingen om de klant hiervoor telefonisch te bereiken.

Bovendien wordt klantgericht werken makkelijk met levernotificaties. Hiermee informeert u klanten snel over een veranderde status van zijn/haar bestellingen. De orders waar u aandacht aan moet besteden, ziet u ook gelijk op uw scherm staan. Hierdoor kunt u die klanten natuurlijk ook makkelijk telefonisch informeren en eventueel ter bevestiging een SMS en/of e-mail nasturen.

Het komt wel eens voor dat uw leverancier later levert dan gepland. Met het “Uitlopende levering“ bericht kunt u de klant direct informeren over de nieuwe verwachte leverdatum.

Levernotificaties
Levering

Nooit meer voor een gesloten deur staan?

Met enige regelmaat zal het voorkomen dat de klant niet thuis is, ondanks afspraken hierover. met het notificatiebericht "Afspraakbevestiging" zorgt u ervoor dat dit tot het verleden behoort. U kunt de klant desnoods meerdere keren informeren/herinneren aan de gemaakte leverafspraak.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden