Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Release notes iOne versie 2.4.2

Release notes iOne hebben als doel u op de hoogte te brengen van de (belangrijkste) wijzigingen in de laatste versie van de iOne software. Een snelle en overzichtelijke manier om op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen.


Via de Lees meer-buttons gaat u naar de iONE handleiding. Hier vindt u meer uitgebreide informatie over de betreffende release note , inclusief informatie over hoe het werkt in uw iONE applicatie.

Voorraad tag iOne

Voorraad taggen

Binnen voorraadbeheer is het mogelijk om ‘Tags’ aan artikelen te koppelen. Artikelen met een tag kunnen (apart) worden opgeroepen bij een verkooporder. Op deze manier voorkomt u bijvoorbeeld verkoop uit beschadigde voorraad. 


Digitale handtekening

In versie 2.4.2 van iONE is het mogelijk gemaakt om te werken met een digitale handtekening. Deze functionaliteit vereenvoudigt het verkoopproces en bespaart u tijd en kosten.


digitalehandtekening iOne
Dagafschriften iOne

Dagafschriften inlezen / Afletteren

Vanaf versie 2.4.2 kunt u dagafschriften van uw bank inlezen in iONE. Het werken met automatische dagafschriften inlezen geeft een aantal voordelen. Zo bespaart u tijd en geld, en vermindert u uw foutmarge. Dit is een cruciale toevoeging aan het pakket, voor een structureel overzicht van de verschillende kruisposten.


Workflow

Een workflow in iONE beschrijft een bedrijfsproces op een schematische manier en moet u zien als een soort routekaart voor uw serviceafwikkeling. Hiermee bepaalt u wat de perfecte route is naar een tevreden klant. Om een bepaald proces af te handelen, zijn er een aantal stappen die genomen moeten worden of handelingen die uitgevoerd moeten worden.


Workflow iOne
planning iOne

Planning

De planningsmodule is voor versie 2.4.2 van iONE voorzien van een aantal mooie wijzigingen die totaal in dienst van onze klanten staan. Hierdoor ontstaan minder fouten, en meer tevreden klanten.


Taken plannen

Stel dat uw bedrijf totale service aan uw klanten verleent. U geeft de mogelijkheid om (voordat er een offerte of verkooporder samengesteld is met de klant) bij de klant thuis maatneming te doen. Maatneming voor gordijnen, luxaflex of maatneming van de kamer voor de inrichting van meubels.

Binnen iOne worden dit taken genoemd. Deze taken moeten gepland worden, want hiervoor is een resource en een personeelslid actief. Vanaf deze versie ook mogelijk om ‘taken’ te plannen in de Planningsmodule.


takenplanning iOne
vrachtwagen iOne

Resource opvragen in verkooporder

Indien de uitlevering van goederen via de planningsmodule staan ingepland, kunt u direct vanuit de verkooporder opvragen met welke resource (vrachtwagen) de order wordt vervoerd. Plannen wordt voor u zo dus nog makkelijker!


WMS app

Het complete magazijnbeheer kunt u via de Logistieke module van iONE uitvoeren. Doordat alles middels barcodescanning werkt, is er ook minder kans op fouten en blijkt in de praktijk dat de voorraad nauwkeuriger is.


wmsapp iOne

Bent u een iOne gebruiker en wilt u ook de meer inhoudelijke veranderingen binnen deze versie weten? Een Changelog overzicht is te raadplegen in de (online) handleiding via de link op uw dashbord.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden