Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Release notes iONE versie 2.4.4

Met deze release notes brengen we u op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen in de laatste versie van de iONE software. Een snelle en overzichtelijke manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Via de Lees meer-buttons gaat u naar de iONE handleiding. Hier vindt u meer uitgebreide informatie over de betreffende release note , inclusief informatie over hoe het werkt in uw iONE applicatie.

Commerciële tools; Promoties, Mix & Match en Multibuy

Business Rules is een pakket van commerciële tools die geautomatiseerd ingezet kunnen worden om promoties en acties op te zetten. Nieuw in versie 2.4.4. zijn Promoties, Mix & Match en Multibuy. Deze modules maken het u makkelijker om verschillende promotionele acties op te zetten met een enorme diversiteit aan mogelijkheden.


Commerciële tools in iONE
Business rules voor bezorgkosten

Bezorgkosten automatisch berekend

Vanaf iONE versie 2.4.4. kunnen klanten business rules instellen voor het automatisch laten berekenen van bezorgkosten aan het eind van het orderproces. De kans op fouten in uw klantorders wordt hiermee nog verder gereduceerd en hierbij ook de kosten die met dergelijke fouten gepaard gaan.


Kortingscodes op ieder veld van toepassing

In de vorige update voor iONE versie 2.4.3. spraken we al over het toepassen van kortingscodes en de mogelijkheid die daarmee ontstond om deze te traceren. Kort gezegd houdt dit in dat een verkoper, voordat hij een gewenste korting in kan voeren, een reden op moet geven voor de korting die hij geeft. Kortingscodes zijn vooraf ingevoerde codes, zoals 'kortingsbon', 'showroom verkoop', 'outlet', etc.. Met de update naar iONE versie 2.4.4. kunnen deze kortingscodes nu op ieder kortingsveld in het orderproces toegepast worden.


Kortingscodes in iONE

Bent u een iONE gebruiker en wilt u ook meer over inhoudelijke veranderingen binnen deze versie weten? Een Changelog overzicht is te raadplegen in de (online) handleiding via de link op uw dashboard.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden